Huidverzorging Huidverbetering Gezichtsbehandeling Schoonheidsspecialiste Eindhoven

 

HUV Clinic biedt no-nonsense en praktische, hands-on huidverzorging. Wanneer je periodiek jouw huidverzorging boekt, ben je gegarandeerd van resultaten (huidverbetering).

Je bent bij iedere gezichtsbehandeling gegarandeerd van:

Een goed gesprek
Analyse
Kloppende ingrediëntenmatch
Gedegen advies voor thuis

Tijdens de gezichtsbehandelingen gebruiken we onze handen en laten we de geselecteerde producten en ingrediënten hun werk doen.

Elke behandeling omvat:

Een reiniging
De beste hydratatie
Extra geconcentreerde actieve ingrediënten afgestemd op de behoeften van de huid (uitgezonderd de Basic Clean & Care)

 

 

 

Huidverzorging huidverbetering en permanente makeup in Stratum Eindhoven

Basic Clean & Care 

30 minuten

Een snelle intensieve reiniging en verzorging voor tussendoor! De huid is schoon en fris en wordt op maat verzorgd met een heerlijk masker. 

 

Huidverzorging huidverbetering en permanente makeup in Stratum Eindhoven

Deep Clean Care & Relax 

60 minuten

Een intensieve reiniging met daarbij extra diepe voeding en verzorging met als afsluiter een heerlijke hoofdhuidmassage.

 

Deep Clean Care & Relax Xtra

90 minuten

Een intensieve reiniging met daarbij extra diepe voeding en verzorging met als afsluiter een heerlijke gelaat, hals, nek, schouder en hoofdhuidmassage.

 

"Het was een heerlijke ontspannen behandeling bij en door Nanda. De deskundigheid blijkt ook uit haar advies en ze verkoopt de producten zonder dat je het gevoel krijgt dat ze je iets opdringt."

- Ingrid -

Visie

 

Bij HUV Clinic staat de gezondheid van de huid centraal bij elke behandeling en elk cosmetisch advies. Als de gezondheid (van de huid) in gevaar is, wordt er geen behandeling uitgevoerd en wordt er een geschikt alternatief aangeboden.

Het is natuurlijk aan jou om dit advies op te volgen. Bij HUV Clinic voeren we geen (ingrijpende) behandelingen uit zonder duidelijke indicatie.

Ben jij klaar om perfectie los te laten en om de huidgezondheid voorop te stellen? Plan een intake in om de mogelijkheden te bespreken. 

Save me!

 

 

Spaarpunten bij HUV Clinic

 

Voor iedere €50,00 die je bij HUV Clinic besteed, krijg je een spaarpunt cadeau. Je kan jouw spaarpunten inleveren voor korting op de 100% gezonde cosmetica van Dr. Baumann.

15 punten is €5,00 korting
30 punten is €10,00 korting
60 punten is €20,00 korting
120 punten is €40,00 korting

Deze korting is niet te combineren met andere kortingen.

Gebruik je nog geen Dr. Baumann maar heb je wel interesse om jouw huid in balans te krijgen met gezonde cosmetica? Of ga je vanaf vandaag ook starten met gezonde huidverzorging in combinatie met heerlijke gezichtsbehandelingen? Dan leg contact!
Een adviesgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.