Trainingen in uiterlijke verzorging Eindhoven

HUV Academy

 

Bij HUV Academy kun je als aanstormend talent of professional groeien. HUV Academy biedt trainingen die zichzelf onderscheiden in aanpak en content. Je leert niet alleen praktische vaardigheden, maar je leert alle ins en outs van de gekozen behandeling. De vaardigheden, attitude en je kan theoretische kennis toepassen in de praktijk en gemaakte keuzes/ adviezen goed onderbouwen. Kortom, je weet wat je doet! 

Wil jij meer dan alleen luisteren en het trucje in de praktijk nadoen? Wil jij uitgedaagd worden en zelf leren denken en keuzes maken?

Dan past HUV Academy bij jou! 

Trainingen zijn op de locatie van HUV Clinic, dit betreft 1-2 op 1 trainingen. Ook beschikbaar voor groepstrainingen op locatie.

 

Nanda is een HBO Master gekwalificeerd docent. 

Borgen kwaliteit

 

Het beroep Schoonheidsspecialiste is al vele jaren een vrij beroep. Dit betekent dat je zonder diploma of certificering kan werken. Dit betekent niet (!) dat je zonder diploma of certificering een lange carrière tegemoet zal gaan. De opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 3 & 4 op het mbo bestaan nog steeds en deze rond je ook niet zomaar af. Om het beroep op verantwoorde wijze uit te voeren heb kennis en vaardigheden nodig. Zonder deze kennis en vaardigheden oefen je op onverantwoorde en onveilige wijze een beroep uit. 

Modules HUV Academy

HUV Academy biedt o.a. modules aan die ook op mbo instellingen worden gegeven. Een bewijs van deelname bij HUV Academy gaat samen met een compleet voltooide training waarbij je hebt aangetoond over de nodige kennis en vaardigheden te beschikken. Kun je dit niet aantonen, dan krijg je een aangepast certificaat.

Je bent na afronding geen gediplomeerd schoonheidsspecialist, maar je kan wel diverse behandelingen op veilige wijze uitvoeren. 

Training uiterlijke verzorging Eindoven massage voet