Huidverzorging Huidverbetering Gezichtsbehandeling Schoonheidsspecialiste Eindhoven

Est. 2017

 

Na het behalen van haar masterdiploma startte Nanda in 2017 de HUV Clinic als een kleine thuisstudio. Door gezondheidsproblemen moest ze de activiteiten staken, maar in 2022, na een verhuizing terug naar Brabant, begon ze met de heropstart van HUV Clinic. Met de hulp van een lief netwerk kon ze op kleine schaal testen of de salon levensvatbaar was.

Deze stap was succesvol en in 2023 besloot Nanda haar onderwijs carrière definitief vaarwel te zeggen om zich volledig op de salon te concentreren. Het werd al snel duidelijk dat de onderneming meer eigen karakter nodig had, dus verhuisde HUV Clinic naar Zorgpunt Heezerweg. 

Huidverzorging Huidverbetering Gezichtsbehandeling Schoonheidsspecialiste Eindhoven

"Nanda heeft aandacht voor je en straalt deskundigheid uit. Ook de behandelkamer is rustgevend en relaxt. Ze geeft goed advies en je krijgt alle ruimte om mee te kiezen waar je uiteindelijk mee naar buiten gaat." 

- Ingrid -

"Schone, gezellige ruimte, Nanda is ontzettend vriendelijk en stelt je op een simpele manier gauw op je gemak. Veel gebeurt in overleg, met passend advies. Met gezellige kletspraat op z'n tijd vliegt de tijd voorbij."

- Inalesi - 

De Locatie

 

Zorgpunt Heezerweg is een centrum waar diverse zorgdisciplines en diensten samenvloeien. De behandelruimte van HUV Clinic is geheel privé en garandeert discretie. De ambiance van de salon is kalm en uitnodigend, wat een ideale omgeving creëert om te genieten en te ontspannen tijdens een behandeling.

Bovendien is er een select assortiment aan cosmetica beschikbaar, zodat je de gewenste producten direct mee naar huis kunt nemen.

 

Huidverzorging, huidverbetering en permanente make-up behandelruimte in Zorgpunt Heezerweg
Huidverzorging Huidverbetering Gezichtsbehandeling Schoonheidsspecialiste Eindhoven

 

 

 

Nanda is de eigenaresse van HUV Clinic en heeft jarenlange ervaring in de beautybranche, zowel als docent en trainer (Master in Education) als in de praktijk. Haar empathische en klantgerichte benadering zorgt ervoor dat cliënten zich erkend en begrepen voelen. Nanda's aandacht voor detail en nauwkeurige werkwijze zijn kenmerkend voor haar.

Haar interesse in Oosterse filosofie heeft geleid tot de ontwikkeling van een module hierover voor de opleiding Wellness. Nanda heeft deze filosofie omarmd en streeft ernaar welzijn, balans en mindfulness in haar dagelijkse praktijk te integreren, zowel in haar eigen gedrag als in de omgang met haar cliënten.